Over ons

The Image Partner
voor al jouw zakelijke foto's

Initiatiefnemer en eigenaar van The Image Partner is Carl van der Heijden. Werkend vanuit Eindhoven met de missie om bedrijven en ondernemers te helpen met het bouwen van een sterk merk en de organisatie visueel te laten groeien. De ideale partner voor al jouw zakelijke foto’s.

Bij The Image Partner draait alles om het visueel versterken van jouw organisatie. Met een grote dosis enthousiasme, creativiteit en betrokkenheid worden de beste beelden van jouw bedrijf, merk of product gemaakt die jouw onderneming zichtbaar maakt bij jouw doelgroep.

Doordat The Image Partner zich uitsluitend op de zakelijke markt richt, is jouw onderneming verzekerd van een professionele partner die exact weet hoe jouw organisatie zich het beste op beeld laat zien.

Voor de zakelijke foto’s die bij je passen

Ben je op zoek naar zakelijke foto’s voor jouw social media uitingen of de mooiste zakelijke portretfoto’s? Beelden om een openstaande vacature aantrekkelijker te maken, jouw organisatie perfect te presenteren middels een bedrijfsreportage of jouw locatie te laten zien middels pand- of interieurfotografie? Mag jouw website voorzien worden van nieuwe content? The Image Partner brengt de essentie, sfeer en toegevoegde waarde van jouw bedrijf en merk tot leven op beeld.

Ben jij klaar voor visuele groei?

Schakel The Image Partner in voor het best mogelijke beeldmateriaal van jouw bedrijf.

Bedrijfsfotograaf The Image Partner, voor jouw zakelijke foto

Hoe The Image Partner werkt

1. Voorbereiding

Een goede voorbereiding is onmisbaar voor een succesvol project. Daarom bespreken we tijdens het eerste gesprek wat jouw organisatie doet, wat de uitstraling moet zijn, wie er tot jouw doelgroep behoort en waarvoor het beeldmateriaal gebruikt gaat worden. Deze inventarisatie is geheel kosteloos, omdat het in kaart brengen van jouw onderneming, wensen, doelen en ideeën essentieel is voor het creëren van de passende beelden.

yooker by the image partner (25)

2. Uitvoering

Zodra de shoot gepland staat ontvang je een bericht waarin duidelijk wordt uitgelegd wat er staat te gebeuren, welke voorbereidingen getroffen kunnen worden in jouw bedrijf, wat we van elkaar mogen verwachten en hoe we de fotoshoot zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

home werkwijze punt 2 uitvoering

3. Nazorg

Na een kritische en vakkundige selectie en bewerking, ontvang je de content in jouw persoonlijke galerij. Super handig, want als je toegang tot internet hebt, heb jij toegang tot jouw foto’s. Social media posts maken terwijl je onderweg bent, websitefoto’s snel vervangen en vacatureteksten voorzien van inspirerend beeldmateriaal.

pascal vereniging eigen huis by the image partner (31)