Jouw unieke huisstijl pakket

Wordt zichtbaar uniek

Trek de juiste doelgroep aan met een unieke huisstijl die volledig past bij de identiteit van je bedrijf. Klaar voor een visuele upgrade?

Herken je dit?

Je bedrijf bestaat al een tijdje en je hebt het ontzettend druk om het te laten groeien. Je legt je prioriteiten bij het werven van nieuwe klanten en de bedrijfsvoering, wat ervoor zorgt dat je geen tijd of aandacht hebt gehad om een goede, unieke en consistente huisstijl te ontwikkelen. 

Daarnaast merk je dat je het lastig vindt om de stijl van je bedrijf visueel door te vertalen naar jouw communicatie-uitingen.

Tijd voor een professionaliseringsslag!

Bespaar tijd met het prutsen in Canva, met steeds weer zoeken naar de juiste kleuren voor elke nieuwe communicatie-uiting en met het maken van welke nieuwe content dan ook. Met het huisstijl pakket van The Image Partner ben jij in de toekomst altijd zichtbaar uniek, herkenbaar en kun jij jouw bedrijf consistent visueel communiceren naar je doelgroep.

We leggen een complete visuele basis van jouw bedrijf. En die basis begint door goed naar jouw bedrijf te luisteren. Te weten te komen wie je bent, wat je doet en voor wie je dat doet.

Pas dan kunnen we de persoonlijkheid (ook wel identiteit) van jouw bedrijf omzetten naar een eigentijds en passend logo. Deze vertalen we ook direct voor je door naar sprekende visitekaartjes én een interactieve template voor jouw bedrijfs-briefpapier. Direct dus in jouw eigen gloednieuwe bedrijfskleuren, -vormen en -lettertypen!   

Is er al een logo aanwezig, maar wil je deze in een eigentijds jasje steken? Ook voor het rebranden van jouw huidige logo/ huisstijl is dit pakket ideaal!   

  “The alternative to good design is always bad design. There is no such thing as no design.”
  – Adam Judge

   Jouw identiteit altijd en overal consistent zichtbaar en herkenbaar

   Met een nieuwe unieke huisstijl breng jij jouw bedrijf altijd visueel perfect over bij jouw doelgroep. Daarnaast ben jij altijd herkenbaar, consistent in het uiten van je bedrijfsidentiteit én onderscheidend van je concurrenten. Ook scheelt het je enorm veel tijd en frustratie bij het creëren van al je communicatie-uitingen.

   Wat zit er allemaal in het huisstijl pakket van The Image Partner?

   • Logo en huisstijl ontwikkeling
   • Óf logo en huisstijl rebranding
   • Inclusief de doorvertaling naar nieuwe visitekaartjes én templates voor je briefpapier
   • Kennismaking en het in kaart brengen van jouw bedrijfsidentiteit*
   • *Hulp nodig bij het neerzetten van jouw bedrijfsidentiteit en positionering? Ook hiervoor biedt The Image Partner middels een aangesloten partner strategiesessies aan (niet bij tarief inbegrepen)
   • Doelgroeponderzoek en opstellen van briefing
   • Inclusief huisstijlhandboek (specifieke kleurcodes in verschillende kleurruimtes, gebruikte lettertypen) 
   • 2 correctierondes

   Voor een totaalprijs van slechts €999,-!


   ‘’De samenwerking met Carl verloopt vlekkeloos en geweldig. Hij denkt graag mee en komt met goede voorstellen om het beste resultaat te behalen voor mijn klanten.’’ Robin Janssen, zelfstandig marketeer. 


   Wat we ook doen