Grafisch ontwerper logo ontwerpen

Grafisch ontwerper bij The Image Partner
Grafisch ontwerper bij The Image Partner

Een uniek en herkenbaar logo ontwerp nodig voor je onderneming?

Dan kom je al snel uit bij een grafisch ontwerper om jouw logo te laten ontwerpen. Je hebt natuurlijk vele goedkope en zelfs gratis logo tools op het internet, maar hiermee zul je nooit het effect krijgen wat je graag wilt: het hebben van een professioneel, uniek, herkenbaar en passend logo. Een grafisch ontwerper zorgt dus voor het ontwerpen van een uniek logo die alleen van toepassing is op jouw bedrijf. Want alleen daarmee zul je jezelf visueel onderscheiden van je concurrenten. The Image Partner gaat met je in gesprek over wie jij bent, wie jouw bedrijf is, wat je doet en wie je doelgroep is. En vanuit daar wordt een logo ontworpen op maat.

Logo als basis van je onderneming

Het logo is de basis van jouw onderneming. De kleuren, vormen, uitstraling en gevoel van dit ‘’icoontje’’ worden namelijk doorvertaald naar al jouw toekomstige communicatiemiddelen Denk bijvoorbeeld aan je email handtekening, je offertepapier, folder of website. Jouw gehele visuele identiteit is gekoppeld aan jouw logo. En dan wil je dus geen goedkoop logo die niet gemaakt is door een grafisch ontwerper.

Wat is het doel van het ontwerpen van een logo

Een logo geeft in één oogopslag weer wie jouw bedrijf is, waar zij voor staat en wat voor gevoel je er bij krijgt. En dat in de meest simpele vorm. Letterlijk. Het geeft een eerste indruk bij je klanten en een herkenbare indruk bij mensen die jouw logo vaker voorbij zien komen. Bij het zien van de kleuren, vormen en lettertypen van jouw logo moeten mensen aan jouw bedrijf denken.

En hoe herkenbaarder en unieker jouw logo is, des te beter associëren mensen jouw logo met jouw bedrijf. The Image Partner staat als grafisch vormgever voor je klaar om een logo te ontwerpen die compleet bij jouw organisatie past! Door onze kennis van beeld vertalen wij jouw wensen naar concrete visuele ontwerpen, compleet uniek en op maat gemaakt voor jouw organisatie.

Wil je meer weten over wat grafisch ontwerper logo ontwerpen voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan eens contact op met The Image Partner. Ik help je graag met jouw unieke ontwerp!

Wat we ook doen