Grafisch design Eindhoven

Grafisch ontwerper bij The Image Partner
Grafisch ontwerper bij The Image Partner

Je logo en huisstijl professioneel laten ontwerpen?

Een complete huisstijl en/of professioneel logo ontwerp maakt je bedrijf onderscheidend en wekt vertrouwen in jouw bedrijf, product of dienst. Het logo en daarbij horende huisstijl zorgen voor de look en feel van jouw onderneming en zorgen voor het gevoel wat mensen (op het eerste gezicht) met je bedrijf zullen hebben. Het is dus erg belangrijk dat het logo en de huisstijl tot de verbeelding spreken en weergeven wie jij als bedrijf bent. The Image Partner ontwerpt logo’s en huisstijlen waar jij trots op bent en die een professionele en passende indruk achterlaten!

Het belang van een sterk en herkenbaar huisstijlontwerp

Een professioneel logo en huisstijlontwerp zorgt voor de herkenbaarheid van jouw onderneming. Zodra mensen deze zien, linken zij de kleuren en vormen aan jouw onderneming en onthouden deze. Het nauwkeurig toepassen van het logo, de vormen, lettertype, kleur en eventueel zelfs een foto zorgt ervoor dat je doelgroep het gevoel van jouw organisatie krijgt.

Een professioneel logo ontwerp met grafisch design Eindhoven

Een krachtig en herkenbaar verhaal in elk denkbaar formaat. Specifiek voor jouw organisatie gemaakt. Dat is het ontwerpen van een logo bij The Image Partner. Want alleen door maatwerk te leveren krijg jij een logo die precies bij jouw bedrijf past en die onderscheidend is van anderen.

Val op en match met de gewenste look en feel van jouw bedrijf

Met grafisch design Eindhoven betekent huisstijl het ontwerpen van jouw logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Dit is de basis huisstijl voor iedere organisatie. Allemaal in ‘’de stijl van jouw logo’’. Voor jouw huisstijl gebruiken we dus de look en feel van jouw logo, dus vertalen we de vormen, kleuren, lettertypen en iconen door naar de rest van jouw huisstijl. Zo krijg jij de gewenste look en feel over de gehele breedte van jouw bedrijf, bij ieder communicatiemiddel wat je ook maar wilt gebruiken. Denk aan autobelettering, verpakkingsmaterialen, kleding, gevelbrieven, folders, brochures, banners, relatiegeschenken etc. Ook speelt de vormgeving van de huisstijl een belangrijke rol bij het ontwerpen van jouw website.

Wij werken aan jouw logo ontwerp en huisstijl ontwerp totdat jij helemaal tevreden bent!

Het ontwerpen van een logo kost tijd en is een proces met meerdere tussentijdse evaluatiemomenten. Wij nemen hier graag alle tijd voor en ontwerpen net zolang door totdat jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Dat is grafisch design Eindhoven bij The Image Partner. Wil je meer informatie over grafisch design Eindhoven en omgeving? Neem dan gerust eens contact op met The Image Partner!

Wat we ook doen