Freelance vormgever gezocht?

grafisch ontwerper
grafisch ontwerper

Ben ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de visuele vormgeving voor jouw bedrijf? Neem dan eens contact op met The Image Partner! The Image Partner is een freelance vormgever die zorg draagt voor al jouw visuele uitingen, van het ontwerpen van jouw logo tot aan vormgeven van factuursjablonen, visitekaartjes en marketingmiddelen.

Zichtbaar zijn bij jouw eigen doelgroep

Als ondernemer wil je namelijk zichtbaar zijn voor jouw doelgroep. En dat kun jij zijn zodra jij een eigen unieke visuele identiteit hebt. Dit wil zeggen dat jij een unieke stijl hebt van kleuren, vormen, lettertypen en fotografie waaraan mensen jouw bedrijf kunnen herkennen. Dus zoek jij een freelance vormgever die grafische ontwerpen creëert die aansluiten bij jouw eigen unieke huisstijl? Of die zelf een herkenbare en unieke huisstijl voor jouw kan ontwerpen?

Bespreek het met The Image Partner. Ik draag als freelance vormgever zorg voor al jouw ontwerpen die jou zichtbaar en uniek maken als bedrijf. En of dit nu het ontwerpen van een waardebon is of het vormgeven van een reclamefolder: ik zorg ervoor dat het ontwerp naadloos aansluit op jouw eigen huisstijl. Dus freelance vormgever gezocht voor jouw bedrijf? Neem dan eens contact op met The Image Partner. Ik help je graag met jouw unieke ontwerp!

Wat we ook doen