Bedrijfsfotografie pakket

Complete beeldbank met professionele foto’s voor al je communicatie-uitingen

Heb altijd de juiste beelden bij de hand om jouw doelgroep aan je te binden. Ontvang een complete beeldbank van 40 unieke foto’s die de identiteit van jouw bedrijf of merk volledig uitstralen!

Zakelijke fotografie

Herken je dit?

Als ondernemer of medewerker van een professioneel bedrijf waar je met recht trots op bent, maak of deel je regelmatig content om jouw doelgroep aan je te binden. Dat gevoel wil je ook uitdragen in je social media uitingen, je website, vacatures, brochures of andere interne en externe documenten. Maar toch heb je het gevoel dat er iets mist.  

Je wilt dat jouw (potentiële) klanten en medewerkers zich aangesproken voelen, zich herkennen in de persoonlijkheid van je bedrijf en dat ze weten wat jij allemaal voor ze kan betekenen. Want daardoor trek je nieuwe klanten en medewerkers aan die ook bij jouw bedrijf passen. Maar vaak vind jij het lastig om de juiste beelden te vinden die hier perfect bij aansluiten.  

Bedrijfsfotografie bij The Image Partner
Bedrijfsfotografie bij The Image Partner

Dat is nu verleden tijd!

Want met deze complete en unieke beeldbank van jouw bedrijf heb jij altijd de perfecte foto bij de hand. Waar je ook bent. The Image Partner kijkt namelijk verder dan alleen een mooie foto. Wij zorgen ervoor dat het volledige verhaal van jouw bedrijf in beeld wordt gebracht met dit complete fotografiepakket.

”I don’t trust words. I trust pictures.” – Gilles Peress

oqema portret

In 4 uur shooten op locatie zorgen we ervoor dat jij minimaal 40 unieke foto’s ontvangt die vertellen wie je bent en wat je doet. We fotograferen diverse onderdelen binnen jouw bedrijf die voor jouw communicatiedoelen van belang zijn. Denk aan je werkprocessen, pand, interieur, magazijn, personeel, projecten, teamfoto’s en/of wagenpark, zodat jij over ieder belangrijk aspect van jouw bedrijf beelden tot je beschikking hebt. Zo heb je het perfecte beeld voor je communicatiemiddel altijd binnen handbereik!

Review: ‘’Carl heeft een bedrijfsreportage voor ons gemaakt. De voorbereiding was uitstekend en we zijn heel blij met het resultaat. Professionele fotograaf die het beste in ons naar boven haalde en dat goed vast wist te leggen!’’.Bo, Eigenaar groothandel Doleweerd

De juiste foto’s direct tot je beschikking

Met het fotografiepakket van The Image Partner hoef jij je voorlopig geen zorgen meer te maken dat je geen geschikte foto kunt vinden van jouw bedrijf. Met 40 authentieke foto’s in de sfeer van je merk heb jij altijd de juiste beelden tot je beschikking voor al jouw communicatie-uitingen. Zo onderscheid jij je van je concurrenten en hoef je nooit meer te zoeken naar afbeeldingen of stockfoto’s te gebruiken in je content!

diensten reportages voorbeeld (2)

Wat zit er allemaal bij dit pakket inbegrepen?

  • Een gratis adviesgesprek (t.w.v. €90,-)
  • 4 uur fotografie op locatie
  • 40 unieke foto’s in de sfeer van jouw bedrijf (meer foto’s zijn mogelijk tegen meerprijs)
  • Alle beelden zorgvuldig nabewerkt
  • Aanlevering in je eigen, persoonlijke online beeldbank

Voor een totaalprijs van slechts €699,-!


‘’Een hele prettige samenwerking gehad en een heel mooi resultaat opgeleverd voor ons bedrijf. Wij als OQEMA BV zijn zeer verheugd met deze reportage die ons de mogelijk bied om onze marketing en salesforce een stevige boost te geven. Dankzij The Image Partner versterken we de Benelux organisatie.’’ Gerrie, logistiek manager Oqema BV

Wat we ook doen