Van Zutphen B.V.

Het werken bij Van Zutphen

Net als vele andere bedrijven ondervindt ook van Zutphen hinder van de krapte op de huidige arbeidsmarkt. Vaak heb je te maken met flinke concurrentie van andere bedrijven en heb je mede daardoor een beperkt aanbod aan goede kandidaten.
Van Zutphen wil met authentieke beelden laten zien wat het werken bij het bedrijf inhoudt om zo de werving van (technisch) personeel aantrekkelijker te maken voor de werkzoekenden. Want door een kijkje in jouw keuken te geven creëer je letterlijk een goed en aantrekkelijk beeld van je organisatie en zul je beter onthouden worden. En dat kan net het verschil zijn of jij die sollicitatiebrief zult ontvangen, of je concullega.

Een impressie van de werkzaamheden bij Van Zutphen, gecreëerd door The Image Partner:

van zutphen by the image partner (5)
van zutphen bv by the image partner (163)

De opdracht

De opdracht voor The Image Partner was om een sprekende indruk te geven van de werkzaamheden binnen Van Zutphen, om met name het werven van technisch en logistiek personeel aantrekkelijker te maken.
De foto’s moesten de expertise en professionaliteit die het bedrijf kenmerken uitstralen en de serie mocht een mooie diversiteit in de werkzaamheden weergeven.