Visueel compleet pakket

Jouw bedrijfsidentiteit volledig in beeld!

Zet je bedrijf visueel perfect op de kaart met een compleet en op maat gemaakt huisstijlontwerp inclusief een fors gevulde beeldbank van 40 foto’s. Laat zien wie jij bent en trek de doelgroep aan die bij jou past!

Herken je dit?

Je bent ondernemer of medewerker van een groeiend bedrijf en je bent al een tijdje wat aan het rommelen met je communicatie-uitingen. Wat je ook ontwerpt of deelt: het voelt vaak nog niet goed genoeg en dat komt doordat je het gevoel van je bedrijf niet goed weet over te brengen. Je mist consistentie, herkenbaarheid en een goede basis waarmee je echt aan de slag kunt. Daarnaast mis je sprekende foto’s die écht iets over jouw specifieke bedrijf zeggen en daarom gebruik je regelmatig maar stockfoto’s.

Je bent toe aan die professionaliseringsslag maar waar moet je beginnen? 

Laat zien wie je bent!

Stel je eens voor dat je altijd weet wat de stijl en sfeer van de ontwerpen van je content en communicatiemiddelen zal zijn. Dat je altijd de juiste foto bij de hand hebt en daardoor altijd de taal van je bedrijf op de juiste manier kunt overbrengen. En dat je dat allemaal binnen een handomdraai kunt realiseren.   


“The function of design is letting design function.” – Micha Commeren, designer


Een sterke basis voor al jouw bedrijfsuitingen

Met dit visuele totaalpakket van The Image Partner leg jij in één keer een stevige visuele basis waarmee je jouw bedrijf op de juiste manier naar buiten brengt. Je bent herkenbaar, zichtbaar en consistent in al je uitingen! Met het ontwikkelen van je eigen unieke huisstijl en het creëren van passende bedrijfsfotografie ontwikkel jij namelijk zonder moeite AL jouw content en communicatiemiddelen.

Dit doen we door jouw eigen unieke visuele identiteit (ook wel huisstijl genoemd) te ontwerpen/ te rebranden én daarnaast een volledige fotografie-beeldbank van minimaal 40 foto’s te schieten passend bij jouw gloednieuwe visuele bedrijfsidentiteit. Het beste van beide werelden gecombineerd zodat jij consistent herkenbaar kan zijn en altijd de juiste beelden bij de hand hebt. Bijvoorbeeld voor je nieuwe website of je social media kanalen.  

Doordat we de persoonlijkheid van je bedrijf visueel gemaakt hebben, krijg jij de regie over het maken en delen van jouw content weer terug. Je weet welke unieke bedrijfskleuren je kunt gebruiken, welke foto’s je bij je verhalen kunt delen en hoe jij jouw doelgroep dus aan je weet te binden!   

Wat zit er allemaal in dit complete pakket inbegrepen?

 • Een gratis adviesgesprek (t.w.v. €135,-):
 • Tijdens dit gesprek brengen we jouw bedrijfsidentiteit in kaart *.
 • *Hulp nodig bij het neerzetten van jouw bedrijfsidentiteit en positionering? Ook hiervoor biedt The Image Partner middels een aangesloten partner strategiesessies aan (niet bij tarief inbegrepen)
 • Logo en huisstijl ontwikkeling
 • Óf logo en huisstijl rebranding
 • Inclusief de doorvertaling naar nieuwe visitekaartjes én templates voor je briefpapier (offertes/ facturen/ brief)
 • Inclusief huisstijlhandboek (specifieke kleurcodes in verschillende kleurruimtes / gebruikte lettertypen) 
 • Doelgroeponderzoek en opstellen van briefing
 • 2 correctierondes
 • 4 uur fotografie op locatie
 • 40 unieke foto’s in de sfeer van jouw bedrijf (meer foto’s zijn mogelijk tegen meerprijs)
 • Alle beelden zorgvuldig nabewerkt
 • Alle beelden aangeleverd in je eigen, persoonlijke online beeldbank

Voor een totaalprijs van slechts €1699,-!


‘’Ik ben een paar jaar franchiseondernemer geweest en ben nu eindelijk echt voor mezelf begonnen. The Image Partner heeft mij ontzettend goed geholpen met het ontwerpen van mijn nieuwe logo en doordat ik nu ook zoveel mooie foto’s van mijn zaak heb kan ik de komende tijd moeiteloos content maken in mijn eigen stijl! Bedankt Carl, ik ben er heel blij mee!’’ Maud, eigenaar Fixx Kappers 

Wat we ook doen